Vad är det bästa vegan Mass Gainer? Recensioner & Köpguide

Skotta växter ner munnen men inte få någon vikt? Äta tillräckligt med mat för att stödja muskeltillväxt på en vegansk kost kan, ja, låt oss inse det-brutalt hårt.

Men det finns en awesome “hacka” som gör att du kan lägga till lätt att konsumera kalorier till din kost, och det är att dricka dem istället för att tugga.

Om du letar efter bekvämligheten med en växtbaserad vikt Gainer pulver, jag har sammanställt en kort Roundup med de bästa alternativen; och om ingen av dessa fungerar för dig, vi kommer även titta på hur du skapar din egen mycket effektiva vegan massa Gainer.

Även om det inte finns alltför många av dem, om du gör några gräva, det finns i själva verket några anständiga växtbaserade alternativ för att få massa. Här är några av de bästa vegan massa vinnare som jag rekommenderar om du vill ha något bekvämt att hjälpa dig att nå dina dagliga kalori mål.

IRONVEGAN har skapat en växtbaserad viktgainer som faktiskt är hög i kalorier.

Packad med 720 kalorier och 42 gram protein per portion, detta vegan massa Gainer verkligen sticker ut jämfört med andra konkurrenter.

Blandningen av icke-GMO ärtprotein, organiskt brunt risprotein, fullkorn och hav grönsaker gör det till ett tillförlitligt komplement för att växa magert muskler och främja dess snabba återhämtning.

IRONVEGAN Gainer ger också välbalanserade makron med vegansk kolhydrat blandning, vilket ger en 2,85:1 kolhydrat till protein förhållande.

Denna vegan massa Gainer är också naturligt hög i fiber som stöder en hälsosam matsmältningssystemet.

Läs mer om Iron vegan och ta reda på varför det är den bästa vegan massa https://snorbilligt.se/ genom att titta på denna recension: