Hur man väljer den bästa VPN-tjänsten för dig?

Priset på en VPN är inte allt du bör tänka på!

Om ditt enda syfte för att få VPN var att få några Internet restriktioner bort då du förmodligen skulle ha gått för ett Tor-nätverk istället.

Men du vill vara helt trygg och säker när du använder Internet, och du vill göra vad du vill när du är online. Så här är prioriteringslistan för saker att kolla in när du tänker på rätt VPN-tjänst:

securitySecurity är ett stort måste eftersom du inte vill investera i något som inte kommer att skydda dig tillräckligt bra. De flesta av dessa ganska billiga VPN-tjänster erbjuder fantastisk säkerhet genom flera protokoll och genom extra krypteringsprogram och vissa även tillåta P2P för dem som älskar att ladda ner. NordVPN och Surfshark har några av de bästa säkerhetssystemen för komplett online-säkerhet och är perfekt för dem som älskar att ladda ner.

featuresAll VPN-tjänster dölja din IP-adress och ge dig en känsla av anonymitet, men bara ett fåtal av dem har stor server täckning. Om du vill ha tillgång till något innehåll väljer du en VPN-tjänst som har många server platser. De som vill ha stor server sort bör ge ExpressVPN ett försök.

pricePrice kommer trea till funktioner och säkerhet eftersom ingen summa pengar kan skydda dig från att gå i fängelse om du har åtalats för en online grovt brott. Surfshark VPN är förmodligen den billigaste VPN-tjänsten på vår lista.

serviceMost VPN-programvara är otroligt enkel att använda och installera men service är viktigt om du inte vill hamna fastnat. Lyckligtvis, alla dessa billiga VPN-tjänster har grundläggande för fantastisk kundsupport. Du kan också kolla in några recensioner för att göra upp dig om deras tjänster.